Przykładowe dni

Dzień bezglutenowy:

I śniadanie: śledź po holendersku z sałatką z czerwonych buraków
II śniadanie: placuszki kokosowe
Obiad: duszona wołowina z warzywami
Podwieczorek: mufinka marchewkowa
Kolacja: sałatka z łososia, jabłek i orzechów ziemnych

Dzień wegetariański:

I śniadanie: omlet ze szpinakiem i pomidorami
II śniadanie: mufinki z jabłkami
Obiad: gulasz łososiowo-warzywny z ziemniakami w mundurkach
Podwieczorek: placek z dodatkiem kaszy manny i czarna poczeczką
Kolacja: sałatka z awokado i roszponką z pieczywem pełnoziarnistym,

Dzień 1000 – 1700 kcal:

I śniadanie: brokułowe placuszki z sosem jogurtowym,
II śniadanie: koreczki z gruszki i sera Camembert,
Obiad: makaron penne z pesto zielonym, kurczakiem, pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami,
Podwieczorek: kasza jaglana z owocami suszonymi,
Kolacja: sałatka z tuńczykiem, pomidorami, kiełkami,