Nasze Menu - Sprawdź co pysznego przygotowaliśmy i zamów już teraz!


Nasze Menu

25.01.2021 r. – 31.01.2021 r.

  • PONIEDZIAŁEK
  • WTOREK
  • ŚRODA
  • CZWARTEK
  • PIĄTEK
  • SOBOTA
  • NIEDZIELA

Śniadanie

Sałatka z serem korycińskim, burakami i pestkami dyni

II Śniadanie

Gruszkowy koktajl jaglany z mango i chipsami kokosowymi

Obiad

Galinhada – kurczak po brazylijsku

Podwieczorek

Jogurt straciatella z pastą z czarnego sezamowu , granolą i owocami

Kolacja

Libijska zupa Szorba Adas

Śniadanie

Sałatka farmerska z sosem ranczerskim

II Śniadanie

Deser eton mess z waflami ryżowymi, ananasem i musem truskawkowym

Obiad

Indyk po tajsku z makaronem chow mein

Podwieczorek

Koktajl grejpfrutowy z jabłkiem i siemieniem lnianym

Kolacja

Placki z cukinii i kaszy z serem pleśniowym i sosem jogurtowo-ziołowym

Śniadanie

Naleśniki z miętową ricottą i Gianduiotto

II Śniadanie

Włoska sałatka capricciosa

Obiad

Hachis parmentier – francuska zapiekanka

Podwieczorek

Pieczona brukselka z dynią, żurawiną , orzechami i balsamico

Kolacja

Marokańska zupa z bobem

Śniadanie

Kokosowy pudding z tapioki z musem rabarbarowym i płatkami migdałów

II Śniadanie

Urugwajski czarny hummus z czarnym sezamem i czarną soczewicą

Obiad

Segedyński gulasz z kapustą kiszoną i puree ziemniaczanym z japońskim wassabi

Podwieczorek

Serniczki jabłkowe z jogurtem cynamonowym

Kolacja

Sałatka La Rosso z wędzonym łososiem i pieczywem chrupkim

Śniadanie

Cytrynowy hummus z awokado i warzywami

II Śniadanie

Owocowa sałatka z kuskusem , rucolą i orzechami

Obiad

Dorsz w sosie kawowo-musztardowym z pieczarkami

Podwieczorek

Kalafiorowe stripsy z sosem marinara

Kolacja

Duńska zupa porowa z serkiem topionym i wędzonym tofu

Śniadanie

Kanapka z szynką szwarcwaldzką i serem camembert

II Śniadanie

Brownie z czerwonej fasoli

Obiad

Paella z inydkiem i chorizo

Podwieczorek

Smoothie pomarańczowo-marchewkowe ze złotym siemieniem lnianym

Kolacja

A’la nuggetsy z cieciorki w płatkach kukurydzianych z dipem ziołowym i warzywami

Śniadanie

Frittata ze szparagami , pomidorem i mozzarellą

II Śniadanie

Tiramisu bananowe

Obiad

Wallenbergae – szwedzkie kotleciki z cielęciny

Podwieczorek

Galaretka jogurtowa z tropikalnymi owocami

Kolacja

Stir fry z cukinią , tofu i imbirem